Marabu GREEN alkydmaling 100ml 220, solgul

GRREEN ER LANGT MERE END BARE EN FARVE!  https://youtu.be/NBaooohLkkk GREEN er Marabus nye vandbaserede malingssystem. Den vandbaserede alkydmaling med vegetabilske oliebaserede råvarer e Læs mere
SKU
827140
EAN
4007751894595
MPN
14500050220
Forpakning
1/6
Lagerstatus
På lager
Produktinformation

GRREEN ER LANGT MERE END BARE EN FARVE! 

https://youtu.be/NBaooohLkkk

GREEN er Marabus nye vandbaserede malingssystem. Den vandbaserede alkydmaling med vegetabilske oliebaserede råvarer er et reelt alternativ til kunst- og hobbyprojekter. Den veganske maling er lavet af *mindst 92% naturlige råvarer (inkl. vand og stoffer fra fornybare råvarer).
Malingen er bæredygtigt produceret i Tyskland i en klimaneutral proces. Malingens egenskaber er en fantastisk tilføjelse til kunstnere, der bruger lærred og
til kreative hobbybrugere, der maler på en række forskellige overflader. Hos Marabu tager vi et skridt videre ind i en bevidst fremtid med vores GRØNNE malingssystem.
GREEN står for innovation med hensyn til bevarelse af ressourcer, bæredygtighed, miljøbeskyttelse og klimabeskyttelse med de højeste kvalitets- og forarbejdningsstandarder.

HVAD ER EN ALKYDMALING?
Marabu GREEN maling er en vandbaseret alkydmaling. Alkydmalinger kræver typisk organiske opløsningsmidler og er derfor langt fra miljøvenlige.
Takket være vandbaseret teknologi er dette malingssystem et reelt alternativ. Marabu GRØN maling indeholder alkydharpikser og vand som base. Alkyden
harpiks er lavet af polyvalente alkoholer og naturlige olier. Det er præcis derfor, Marabu GREEN har en så høj andel af stoffer af naturlig oprindelse på 92 %.

INGEN GRÆNSER
Uanset om det er et hobby- eller kunstprojekt, er vores GRØNNE vandbaserede alkydmaling alternativet, der gør alt muligt. Den matte maling med cremet konsistens kan godt påføres med pensel eller malerrulle. Den er lysfast, vejrbestandig og malingerne kan blandes. GRØN er velegnet til en række forskellige overflader, såsom papir, pap, lærred, træ, MDF, sten og mange flere.

VORES GRØNNE RØR
Vi fokuserer på materialebesparelser med de GRØNNE rør. Det laminerede rør har en tyndere vægtykkelse, hvilket betyder, at vi *reducerer materialeforbruget med op
til 30 % sammenlignet med et konventionelt rør. Den tynde vægtykkelse gør, at røret kan tømmes helt, så de allersidste rester af maling kan bruges, hvilket reducerer produktspild markant. Derudover er **rørhuset lavet af 50 % vedvarende råmaterialer. Et andet vigtigt punkt er genanvendeligheden. Da røret er lavet af monomateriale HDPE (bortset fra låget), er det fuldstændig genanvendeligt.

SPECIFIKATION:

* Mat, cremet, vandbaseret alkydmaling

* Lysægte, vejrbestandig, blandbar

* Velegnet til papir, pap, lærred, træ, MDF, sten, styropor, læder, kork osv.

* Påføring på fedt- og støvfrie overflader

* Ryst godt før brug

* Min. 92 % af naturlig oprindelse (inkl. vand og stoffer fra fornybare råvarer

* Med råvarer baseret på vegetabilsk olie

* Vegansk

* Lavet i Tyskland

* Klimaneutral

 

 

Alternativer