Wilesco Wil D 320 damp-lastbil RC 08/10

Denne nostalgiske lastbil med RC-fjernbetjening er en miniaturemodel af en lastbilserie fra 1915. Transport af varer med sådanne køretøjer var mere afslappet på det tidspunkt Læs mere
SKU
402320
EAN
4009807003203
MPN
D 320
Forpakning
1
Lagerstatus
På lager
Produktinformation
Denne nostalgiske lastbil med RC-fjernbetjening er en miniaturemodel af en lastbilserie fra 1915. Transport af varer med sådanne køretøjer var mere afslappet på det tidspunkt og havde intet at gøre med nutidens just-in-time leverancer.
Platformsvognen, der er baseret på historiske modeller, har et fuldt funktionelt dampdrev. Kedlen specielt designet til denne mobile dampmotormodel og den enkeltcylindrede, dobbeltvirkende enhed er anbragt i førerhuset. Taget på førerhuset holdes på plads med en magnetlås og kan let fjernes for at fylde den stående dampkedel med vand.
På Wilesco D320-dampvognen er brænderglideren placeret mellem hjulene på forakslen. Styringen (højre / venstre) udføres ved hjælp af en RC-fjernbetjening, der er placeret på undersiden af trucken. Bemærk: Fremad og baglæns kontrol er ikke mulig. Træplatformen kan vippes tilbage til losning.

Alternativer