TEC-TOY Lamborghini Sian R/C 1:16 2,4GHz, green

LAMBORGHINI SIAN R/C 1:16   Tag på en spændende køretur med den fjernstyrede Lamborghini Sian 1:16 serien fra Tec-Toy! Denne imponerende bil er en tro kopi af den populæ Læs mere
SKU
471305
EAN
5700134713054
Forpakning
1/12
Lagerstatus
Ikke på lager
Produktinformation

LAMBORGHINI SIAN R/C 1:16

 

Tag på en spændende køretur med den fjernstyrede Lamborghini Sian 1:16 serien fra Tec-Toy! Denne imponerende bil er en tro kopi af den populære sportsvogn og er perfekt til både børn og voksne med en forkærlighed for fart og elegance.


Bilen er designet til at imponere med sine realistiske detaljer og høje ydeevne. Den har en frekvens på 2,4 GHz, der sikrer en stabil og pålidelig forbindelse mellem bilen og fjernbetjeningen. Du kan nyde en problemfri kontrol over bilens bevægelser og udforske dens spændende funktioner.


Tec-Toy Lamborghini Sian er fuldt funktionsdygtig, så du kan dreje, accelerere og bremse præcist som du ønsker. Du kan nemt styre bilen med fjernbetjeningen, der kan bruges både i højre og venstre hånd, hvilket giver en behagelig og tilpasset køreoplevelse. Med en topfart på op til 10 km/t kan du virkelig mærke suset, når du kører rundt med den. Bilen er udstyret med lys i både for- og bagenden, hvilket tilføjer et ekstra niveau af realisme og gør bilen endnu mere imponerende at se på, især i mørke omgivelser.Bilen er designet med perfektion og omtanke for detaljer for at give dig en autentisk oplevelse af at køre en ægte Lamborghini.


Så hvis du er klar til at erobre vejen med stil, er Tec-Toy fjernstyrede Lamborghini Sian den perfekte følgesvend. Grib fat i fjernbetjeningen, og nyd køreglæden med denne fantastiske bil!

 

Bilen anbefales til børn fra 6 år og op.

 

Tekniske data: 

  • Længde: 30,5 cm
  • Højde: 7,5 cm
  • Bredde: 12,5 cm
  • Frekvens: 2,4 GHz
  • Hastighed: max 10 km/t

Batterikrav: 

  • Modellen: 5 x AA batterier (medfølger ikke)
  • Fjernstyringen: 2 x AA batterier (medfølger ikke)

 

 

Alternativer