Vallejo Book: Diorama by Marcel Ackle 184 pages

Diorama af Marcel Ackle - Bygge- og maleteknikkerRef. 75.065 Ny bog tilhørende Scenic Atmosphere editorial line, hvor den anerkendte kunstner Marcel Ackle deler de procedurer og teknikker, der Læs mere
Produktark
SKU
453100
EAN
9788409555918
MPN
75065
Forpakning
1
Lagerstatus
Ikke på lager
Produktinformation

Diorama af Marcel Ackle - Bygge- og maleteknikker
Ref. 75.065


Ny bog tilhørende Scenic Atmosphere editorial line, hvor den anerkendte kunstner Marcel Ackle deler de procedurer og teknikker, der bruges til at bygge dioramaer.


Dette andet bind af Masterclass-serien, hvor forfatteren viser sin personlige måde at tilgå og omsætte sit arbejde i praksis, dykker ned i processerne med at planlægge, bygge og male forskellige små scener, der, når de er sat sammen, danner et komplet diorama.


Marcel Ackle tager os med på en kreativ rejse ind i dioramabyggeriets fascinerende verden. Gennem skabelsen af en scene, som fokuserer på en gammel landlig bygning, viser han os sin måde at arbejde på trin for trin og de forskellige teknikker, han har perfektioneret gennem årene.


Gennem 14 kapitler afslører forfatteren sine teknikker, både inden for konstruktion og maleri, samt udtømmende detaljering af planlægnings- og designprocessen af dioramaet.


Forfatteren viser os, hvordan man bygger og maler mursten, gips, træ, vegetation og tilbehørselementer af forskellige materialer, samt opdager specifikke teknikker til at simulere tidens gang og elementernes virkning på hvert af disse materialer.

Sider: 184
Format: 210 x 297 cm
Vægt: 910g
Sprog: Engelsk

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer