BLACKZON Slyder ST 1/16 4WD Electric Stadium Truck - Gold

BlackZon Slyder ST 1/16 4WD Electric Stadium Truck   BlackZon Slyder er perfekt til at få en smagsprøve for at kører med fjernstyrede biler, med 4WD, uafhængige affjed Læs mere
SKU
540103
EAN
5700135401035
MPN
540103
Forpakning
1/8
Lagerstatus
På lager
Produktinformation

BlackZon Slyder ST 1/16 4WD Electric Stadium Truck

 

BlackZon Slyder er perfekt til at få en smagsprøve for at kører med fjernstyrede biler, med 4WD, uafhængige affjedring med dobbelt bærearme, justerbare dæmpere og 4-gears differentialer både for og bag - klatrer Slyder MT over al slags terræn både indendørs og udendørs, hvilket giver dig total sjov, uanset hvor du vælger at køre!

Plus med dets beskyttelsesdæksel, servobeskytter og vandtæt elektronik - behøver du ikke bekymre dig om vandpytter eller snavs, der står i vejen!

Ikke alene ser Slyder MT fantastisk ud i fede farver og med fælge med beadlock-effekt, giver den masser af ”street credit”

Monteret med en elektrisk 390-motor og Li-Ion 7,4V 800mAh-batteri med T-stik-stik, har du al den strøm, du har brug for - plus en USB-oplader for den ultimative bekvemmelighed.

Vi har gjort det nemmere end nogensinde ved at inkludere dette ekstra LED-lyssæt, som du nemt kan montere på ingen tid!

Med den nyeste fjernstyring med 2,4GHz, er der ikke nogen forstyrrelser når man konkurrerer med vennerne, og med den nye ”Speed Switch” knap er der mulighed for at skrue ned på farten på Slyder’en, så den også kan styres af mindre børn.

 

Tilbehør

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer