BLACKZON Smyter MT 1/12 4WD Electric Monster Truck - Green

BlackZon Smyter MT 1/12 4WD Electric Monster Truck   BlackZon Smyter er perfekt til at få en smagsprøve for at kører med fjernstyrede biler, med 4WD, uafhængig dobbelt Læs mere
SKU
540110
EAN
5700135401103
MPN
540110
Forpakning
1/6
Lagerstatus
Ikke på lager
Produktinformation

BlackZon Smyter MT 1/12 4WD Electric Monster Truck

 

BlackZon Smyter er perfekt til at få en smagsprøve for at kører med fjernstyrede biler, med 4WD, uafhængig dobbelt bærearmsophæng, justerbare støddæmpere og 4-gears differentialer både for og bag - klatrer Smyter over al slags terræn både indendørs og udendørs, hvilket giver dig total sjov, uanset hvor du vælger at køre! 

Plus med dets beskyttelsesdæksel, servobeskytter og stænksikker elektronik – så behøver du ikke bekymre dig om vandpytter eller snavs, der står i vejen!

Alle Smyter-modellerne ser fantastiske ud med et udvalg af to forskellige farver: Vælg elektrisk blå & sort eller lys syre grøn & sort. Hver stil leveres komplet med matchende beadlock-effekt hjulfælge.

BlackZon Smyter er monteret med en børstet elektrisk 390-motor og Li-Ion 7,4V 1500mAh-batteri med T-stik-stik, så har du al den strøm, du har brug for - plus en USB oplader for ultimativ bekvemmelighed.

Med den nyeste fjernstyring med 2,4GHz, er der ikke nogen forstyrrelser når man konkurrerer med vennerne, og med den nye ”Speed Switch” knap er der mulighed for at skrue ned på farten på Smyter’en, så den også kan styres af mindre børn.

 

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer