• REVELL Aqua Color Mix, 100ml

REVELL Aqua Color Mix, 100ml

Aqua Color Mix, 100ml "To i en tyndere og forlænger medium!!! I princippet kan Revell Aqua Color maling fortyndes med vand for at lette sprøjtning. Imidlertid har fortynding med Aqua Co Læs mere
SKU
639621
EAN
4009803396217
MPN
39621
Forpakning
1/12
Lagerstatus
På lager
Produktinformation

Aqua Color Mix, 100ml

"To i en tyndere og forlænger medium!!!

I princippet kan Revell Aqua Color maling fortyndes med vand for at lette sprøjtning. Imidlertid har fortynding med Aqua Color Mix to fordele. For det første er det en retardant, som forhindrer malingen i at tørre for hurtigt i sprøjtepistolen og på baggrunden. For det andet giver fortynderen et forbedret resultat, når den sprøjtes på modellen. Når der anvendes mat og satin mat maling, reducerer Aqua Color Mix uønskede linjer, når malingen påføres.
Anbefalet blandingsforhold: 3-4 dele maling til 1 del Aqua Color Mix. Da dette blandingsforhold afhænger meget af den anvendte sprøjtepistol og kompressorens arbejdstryk, bedes du prøve malingen med mindre fortynder til at starte med. Hvis airbrushen ""sputter"" eller malingen tørrer for hurtigt på modellen (ru overflade), skal du bare fortynde den lidt mere."

Forhindrer Aqua Color maling i at tørre for hurtigt i airbrushen og optimerer airbrushing, især ved påføring af maling på matte overflader.

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer