POCHER Lamborghini Aventador, yellow

Gør dig klar til over 20 timers byggeglæde. Den støbte body, ægte gummidæk og plastikdetaljerne på denne Lamborghini Aventador er alle præ-dekoreret, s&arin Læs mere
SKU
487475
EAN
5063129020132
MPN
HK119F
Forpakning
1
Lagerstatus
På lager
Produktinformation

Gør dig klar til over 20 timers byggeglæde. Den støbte body, ægte gummidæk og plastikdetaljerne på denne Lamborghini Aventador er alle præ-dekoreret, så det eneste, der er tilbage, er at tage de 794 dele og sætte dem sammen!

Den ikoniske gule Gaillo Orion giver den mest iøjnefaldende finish. Hver eneste detalje i den originale bil er blevet trofast afbildet, med de varemærkede saksedøre og skjulte dørhåndtag, Y-formede kørelys og endda nuancerne i den mægtige V12-motor inkluderet.

Den færdige model måler 60 cm lang, 29 cm bred og 15 cm høj. 

Filippo Perini har designet denne kraftfulde maskine inspireret af militær luftfart. Du kan se indflydelsen fra F-117 Stealth Fighter-jetflyet i den geometriske form, det brede sekskantede luftindtag, der ser ud som om det kunne suge en lille hund op, og den skrå forrude, som efterlader lige nok plads til fører og passager.

På indersiden er der knapper og kontakter i militærkvalitet, inklusive en lille rød vippekontakt over tænd/sluk-knappen. Dette er ligesom fangsten i kampfly for at forhindre utilsigtet affyring. 

Lamborghini producerede omkring 750stk. om året af denne meget attråværdige bil, hvilket tilføjer dens luksuriøse, eksklusive karakter. Produktionen sluttede i 2022, men vi bringer den tilbage i 1:8 skalamodel, hvilket gør dette til den eneste nye Lamborghini Aventador, du får i 2023.

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer