Airfix Starter Set Aston Martin DB5 1:43

Selvom kriterierne for, at en bil kan beskrives som en af verdens bedste superbiler, altid vil være åbne for en vis debat, er der sikkert få, der vil hævde, at Aston Martin DB5 Læs mere
SKU
469422
EAN
5063129000912
MPN
A55011
Forpakning
1/12
Lagerstatus
På lager
Produktinformation

Selvom kriterierne for, at en bil kan beskrives som en af verdens bedste superbiler, altid vil være åbne for en vis debat, er der sikkert få, der vil hævde, at Aston Martin DB5 burde være blandt denne gruppe. En luksus grand tourer, som måske var et produkt af et italiensk designteam, men som er selve essensen af britisk sofistikering og stil, DB5 bygget på den imponerende succes fra sin forgænger, DB4, og mellem 1963 og 1965 præsenterede bilverdenen. med en af de mest eftertragtede biler, der nogensinde er produceret.

Med ren køreglæde i hjertet var Aston Martin DB5 hurtig, kraftfuld og raffineret, men mest af alt smuk at se på. Med sin ikoniske frontprofil og iøjnefaldende egerhjul kan dette produkt fra 1960"erne stadig holde sin egen stand med enhver moderne klassiker, og hvis du ankom til en begivenhed i en af disse skønheder, ville du helt sikkert være i centrum for opmærksomheden.

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer