Airfix Starter Set Land Rover Series 1 1:43

Kantet og målrettet, man ville ikke forvente, at et robust og hårdtarbejdende brugskøretøj ville tiltrække motorverdenens beundring, men det er præcis, hvad Land Læs mere
SKU
469423
EAN
5063129000929
MPN
A55012
Forpakning
1/12
Lagerstatus
På lager
Produktinformation

Kantet og målrettet, man ville ikke forvente, at et robust og hårdtarbejdende brugskøretøj ville tiltrække motorverdenens beundring, men det er præcis, hvad Land Rover-serien formåede at gøre.

Land Rover kom ind i produktionen i 1948 og var et forsøg fra Rover Company på at genindtræde på motormarkedet under nøjsomheden i verden efter Anden Verdenskrig og producerede et overkommeligt landbrugs- og let industrikøretøj med en lang række anvendelser.

Land Rover er designet med meget lidt førerkomfort i tankerne, men var beregnet til at fungere effektivt i de mest krævende situationer, og hurtigt opnå et ry for praktisk og pålidelighed.

Pick-up-versionen havde et lukket førerhus og åbent bagrum, som kunne bruges til at transportere alt fra landbrugsmaskiner til husdyr over al slags terræn. Hvis du har et hårdt motorjob, der skal udføres, skal du hellere ringe til en Land Rover.

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer