ITALERI 1:48 F/A-18F U.S. Navy Special Colors

Super Decals Sheet - Ekstra katalog Boeing F/A-18E Super Hornet er et moderne tomotors, luftfartøjsegnet, enkeltsædet jagerfly direkte afledt af det originale design af McDonnell Douglas Læs mere
Produktark
SKU
489667
EAN
8001283028233
MPN
2823S
Forpakning
1/12
Lagerstatus
På lager
Produktinformation

Super Decals Sheet - Ekstra katalog

Boeing F/A-18E Super Hornet er et moderne tomotors, luftfartøjsegnet, enkeltsædet jagerfly direkte afledt af det originale design af McDonnell Douglas F/A-18 Hornet. Større og tungere end sin forgænger er den kendetegnet ved væsentligt forbedret flyve- og kamppræstation. Mærkbare evolutionære designændringer kan bedst ses i den reviderede vingeform, som er i stand til at sikre maksimal ydeevne, især med hensyn til manøvredygtighed. Yderligere designforbedringer kan også ses i de nyere indsugningsramper til motorerne, og også i det forbedrede haledesign. Flyet kom oprindeligt i tjeneste med den amerikanske flåde i begyndelsen af 2000"erne for at erstatte F-14 Tomcat, med den primære rolle som flådens luftforsvar.

Hovedpunkter:

  • Stor interesse for US Navy-fly takket være Hollywoods seneste blockbuster-film og tilstedeværelse i Videgaming World
  • Super Decal Sheet (4 tilgængelige versioner) inklusive "Black Aces"-specialdesignet og "Red Rippers"-operativversionen (US Theodor Roosevelt)
  • God "value for money" og høj detaljegrad

Den færdige model måler 38,1cm.

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer