ITALERI 1:72 Complete modeling set F-16 C/D Night Falcon

F-16 Fighting Falcon, produceret af det amerikanske firma General Dynamics siden slutningen af 70"erne, er et rigtigt ikon for den militære luftfarts historie. Den blev oprindeligt udviklet i he Læs mere
Produktark
SKU
489707
EAN
8001283720090
MPN
72009
Forpakning
1/12
Lagerstatus
På lager
Produktinformation

F-16 Fighting Falcon, produceret af det amerikanske firma General Dynamics siden slutningen af 70"erne, er et rigtigt ikon for den militære luftfarts historie. Den blev oprindeligt udviklet i henhold til USAs luftvåbens behov for at levere et moderne og effektivt enkeltsædet dagjagerfly. Projektet har dog gradvist udviklet sig og skabt et all-weather multirole-fly, der er i stand til at have en ekstraordinær operationel fleksibilitet. F-16 er kendetegnet ved et originalt design, der let kan genkendes på den rammeløse boble baldakin, som garanterer stor synlighed for piloten.

F-16 benyttede innovative løsninger såsom den sidemonterede kontrolpind, "fly-by-wire"; kontrolsystem og moderne flyelektronik for at forbedre fly- og kamppræstationer. "Fighting Falcon" er værdsat af piloterne for sin store manøvredygtighed og pålidelighed, og er bevæbnet med en 20 mm M61 Vulcan intern kanon. Takket være dens hårde punkter og placering kan den montere et stort udvalg af offensive våben som missiler og bomber. F-16 er blevet adopteret af en masse luftstyrker rundt om i verden og brugt, ofte med stor effektivitet, i flere operationelle teatre.

Sættet indeholder:

* Plastikdele samt mærkater
* Lim til plast (flydende cement 5ml)
* Akrylmaling - 3x7ml
* Pensel
* Præcisionspincet
* Dobbeltsidet fil
* Tang

Velegnet til alderen 14 år og opefter

 

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer