REVELL Space Shuttle Discovery &Booster

Space Shuttle Discovery & Booster " - Åbning af bagagerumsdøre - Bevægelig affyringsarm - Ekstern brændstoftank med to boosterraketter med fast drivmiddel - Mobil affy Læs mere
SKU
604736
EAN
4009803047362
MPN
04736
Forpakning
1/3
Lagerstatus
På lager
Produktinformation

Space Shuttle Discovery & Booster "

- Åbning af bagagerumsdøre

- Bevægelig affyringsarm

- Ekstern brændstoftank med to boosterraketter med fast drivmiddel

- Mobil affyringsrampe

- Tre detaljerede raketmotors sidste faser Super Abziehbilleder: -

Orbiter ""Enterprise"", ""Discovery"", ""Atlantis"", ""Endeavour"" før 1998 - Orbiter ""Enterprise"", ""Discovery"", ""Atlantis"", ""Endeavour"" efter 1998" "Udviklingen af ??et transportsystem med genanvendelige hovedkomponenter til NASA begyndte i 1972 hos North American Rockwell og en række andre firmaer. Den samlede vægt af rumfærgen klar til opsendelse er 2.055 tons. Den kan bære en nyttelast på 30 tons ind i en bane op til 965 km over jorden. Orbiter-prototypen, ""Enterprise"" blev færdiggjort i 1976. ""Enterprise"" tjente til at teste flyve- og landingsegenskaber i atmosfæren og til udvikling af rumfærgerne. Den første rumfærge, der blev opsendt i rummet den 12. april 1981, var ""Columbia"." Fra 1983 og fremefter, med færdiggørelsen af ??flere orbitere, intensiverede NASA betydeligt deres videnskabelige eksperimenter og strategiske militære aktiviteter i samarbejde med det amerikanske luftvåben. Kommunikations- og forskningssatellitter blev transporteret ud i rummet, reparationer på stedet blev udført, og den amerikanske rumstation blev bygget op og forsynet. ""Challenger"" blev opsendt i rummet for den første gang den 4. april 1983. ""Discovery"" lettede for første gang den 30. august 1984. Siden den 3. oktober 1985 er den fjerde rumfærge, ""Atlantis"", blevet brugt til 26 missioner. ""Endeavour"" blev lanceret for første gang den 7. maj 1992. Denne shuttle var udstyret med adskillige nye stykker udstyr og computere, hvilket øgede dens muligheder. Orbiterne kan forblive i rummet i op til 28 dage. De enorme strukturelle og termiske belastninger, som de udsættes for ved start og landing, kræver konstant inspektion og vedligeholdelse af alle komponenter og forbedringer af udstyret. Varmeskjoldet på for- og undersiden af ??rumfærgen er særligt vigtigt og skal jævnligt efterses og repareres. På grund af to tragiske ulykker, hvor hele besætningen mistede livet, gik ""Challenger"" tabt i 1986 og ""Columbia"" i 2003. Flyvninger blev genoptaget efter to års afbrydelse og omfattende modifikationer af orbiterne og flyvemaskinerne. hovedtank. Da den landede på Edwards Air Force Base, Californien, den 9. august 2005, bragte den 31. flyvning af ""Discovery"" den 114.

NASA-rumfærgemission til en vellykket afslutning. Når shuttleflyvninger genoptages i løbet af de næste par år, vil byggeriet af den internationale rumstation ISS fortsætte. Det europæiske rumlaboratorium ""Columbus"" vil også deltage." Udviklingen af ??et genanvendeligt transportsystem til hovedkomponenterne til NASA begyndte i 1972 ved North American Rockwell.

Maistab 1/144.

97 Detaljer.

43,7 cm lang.

Velegnet til alderen +12.

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer