REVELL Model Set VW T1 Samba Bus

Modelsæt VW T1 Samba Bus "- Flerdelt karrosseri- Detaljeret indvendigt udstyr med instrumentbræt og bænksæder- Bevægelige døre og bagklap- Bevægelig forhjul Læs mere
SKU
667399
EAN
4009803673998
MPN
67399
Forpakning
1/6
Lagerstatus
På lager
Produktinformation

Modelsæt VW T1 Samba Bus

"- Flerdelt karrosseri
- Detaljeret indvendigt udstyr med instrumentbræt og bænksæder
- Bevægelige døre og bagklap
- Bevægelig forhjulsstyringsenhed
- Tag kan bygges valgfrit lukket eller foldet tilbage
- Reproduktionsmotor
- Roterende hjul
- Europæiske og amerikanske kofangerstænger
- Hjulkapsler i krom, dørhåndtag, vinduesviskere og frontmærke
Autentiske mærkater med dekorative strimler og forskellige landekoder (D, NL, F, GB og USA)"

"Originalen af ??alle nutidens varevogne og transportere går tilbage til platformslastbilen, der blev brugt i slutningen af ??1940"erne til intern transport på Volkswagen-værket i Wolfsburg. Det inspirerede den hollandske importør Ben Pon med ideen om et transportkøretøj. Kl. slutningen af ??1940"erne udviklede VW adskillige prototyper til et rummeligt køretøj, der var egnet til transportformål. Da ingen af ??de navne, de havde i tankerne for det, var tilgængelige til ubegrænset brug, fik den nye køretøjsklasse navnet ""Transporter"".Fra 8. Marts 1950 gik den første generation af transporteren i produktion. Lastbilen med sin typiske V-formede front og delte forrude var tilgængelig i forskellige versioner, herunder en minibus. Teknologien var baseret på Volkswagen Type 1, såkaldt ""Beetle"" så T1"eren havde en luftkølet, 4-cylindret, horisontalt modsat motor. Denne pålidelige bagmotor havde en kapacitet på 1,2 liter, som blev øget til 34 hk i 1961. Deluxe-versionen af ??minibussen, den specielle ni-sæders model , er stadig kendt som ""Samba Bus"" og har med sine ovale ovenlysvinduer, meget komfortable sæder, et klaptag og rigtig mange kromdele en umiskendelig bilcharme."

"Deluxe-versionen af ??minibussen, den specielle ni-personers model, er stadig kendt som ""Samba Bus"". Skala 1/24. 173 dele. 18,1 cm længde. Passer fra 12 år."

Tilbehør

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer