Billing Boats 1:45 Calypso - plastic hull

CALYPSO repræsenterer opfyldelsen af en drøm for sin ejer Jacques-Yves Cousteau, en verdenskendt havforsker, hvis dykketeknik og mange op?n-delser har bidraget væsentligt til en afd Læs mere
SKU
428340
EAN
5708964005608
MPN
01-00-0560
Forpakning
1/3
Lagerstatus
På lager
Produktinformation

CALYPSO repræsenterer opfyldelsen af en drøm for sin ejer Jacques-Yves Cousteau, en verdenskendt havforsker, hvis dykketeknik og mange op?n-delser har bidraget væsentligt til en afdækning af havets hemmeligheder.

I 1950 købte Cousteau en 8-år-gammel, amerikansk-bygget minestryger, hvilken efter omfattende ændringer og modi?kationer blev til et fuldt-udstyret havforskningsskib.

CALYPSO sejlede sin jomfrurejse i Det røde Hav i 1951, og siden har Cousteau, hans søn Philippe og et hold forskere udført utallige undervands-undersøgelser og videnskabelige eksperimenter over hele verden.

Cousteau har skrevet  flere bøger om sine oplevelser, men CALYPSO er nok bedst kendt igennem de mange spændende fjernsynsprogrammer, der er blevet optaget om dens rejser.

CALYPSO er 42 m lang, vejer 360 tons og har en tophastighed på 12 knob. Skibet er udstyret med meget specialudstyr, som muliggør de mange detal-jerede observationer, prøvetagninger, fotograferinger og eksperimenter. Udstyret omfatter bl.a. et observationskammer i stævnen, en oval dykkerklokke, et Galaezzi dykkerkammer, en oppustelig båd til ture i lavvandsområder, en helikopter samt en mængde undervandsudstyr.

BILLING BOATS modellen er udviklet i henhold til de originale tegninger og med velvillig medvirkning af “Fondation Cousteau” i Paris.

Tilbehør

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer