TEC-TOY Roar SXO6 w/light R/C 1:22, 27MHz, green/orange

ROAR SXO6 R/C 1:22   Oplev spændingen ved kørsel med Tec-Toy bilen Roar SXO6 1:22 serien !    Bilen er ideel til indendørs leg og er den perfekte størrels Læs mere
SKU
471254
Forpakning
1/8
Lagerstatus
På lager
Produktinformation

ROAR SXO6 R/C 1:22

 

Oplev spændingen ved kørsel med Tec-Toy bilen Roar SXO6 1:22 serien ! 

 

Bilen er ideel til indendørs leg og er den perfekte størrelse til at køre rundt i stuen eller på andre indendørs overflader. Tec-Toy bilen har en frekvens på 27MHz, der giver en stabil og pålidelig forbindelse mellem bilen og fjernbetjeningen. Du kan nemt kontrollere bilens bevægelser med fjernbetjeningen og nyde en fantastisk køreoplevelse.

 

Bilen er udstyret med lys i  karossen, der tilføjer en ekstra dimension til den visuelle oplevelse og gør bilen endnu mere imponerende at se på, især i mørke omgivelser. Tec-Toy bilen er ikke bare flot, den er også super hurtig! Med en topfart på op til 20 km/t kan du virkelig mærke suset, når du kører rundt med den. Bilen er fuldt funktionsdygtig, så du kan dreje, accelerere og bremse præcist som du ønsker.

 

Afstanden mellem bilen og fjernbetjeningen er ca. 15 meter, hvilket giver dig god bevægelsesfrihed og kontrol over bilens handlinger. Du kan nemt navigere rundt om forhindringer og udforske forskellige kørestilarter.

 

Tec-Toy bilen kræver 3 stk AA-batterier, mens fjernbetjeningen kræver 2 stk AA-batterier, som begge ikke er inkluderet. Dette sikrer, at du har tilstrækkelig strøm til at nyde mange timers køreglæde. Så hvis du er på udkig efter en spændende og flot bil, der kan køre op til 20 km/t, er Tec-Toy bilen i 1:22 serien den perfekte løsning. Grib fat i fjernbetjeningen, og oplev køreglæden med denne fantastiske bil!

 

Bilen anbefales til børn fra 3 år og op.

 

Tekniske Data: 

  • Længde: 19 cm
  • Højde: 6 cm
  • Bredde: 8 cm
  • Frekvens: 27MHz
  • Hastighed: max 20 km/t

Batterikrav:

  • Modellen: 3 x AA batterier (medfølger ikke)
  • Fjernstyringen: 2 x AA batterier (medfølger ikke) 

 

 

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer