Vallejo Book: Extreme Real Buildings, 192 pages

Extreme Real BuildingsPainting and weathering techniques Ref. 75.050   Ny bog tilhørende Scenic Atmosphere-redaktionslinjen, hvor den anerkendte kunstner Emmanuel Nouaillier deler de pro Læs mere
Produktark
SKU
453088
EAN
9788409429295
MPN
75050
Forpakning
1
Lagerstatus
På lager
Produktinformation

Extreme Real Buildings
Painting and weathering techniques Ref. 75.050

 

Ny bog tilhørende Scenic Atmosphere-redaktionslinjen, hvor den anerkendte kunstner Emmanuel Nouaillier deler de procedurer og teknikker, der bruges til at genskabe facaderne på faldefærdige bygninger i skala.

 

Dette første bind af Masterclass-serien, hvor forfatteren viser sin personlige måde at gå til og omsætte sit arbejde på, dykker ned i processerne med ekstremt slid på bygninger og konstruktionen og malingen af de forskellige materialer.


Gennem elleve artikler bliver vi beskrevet, hvordan man bygger og maler træ, beton, mursten, reklameskilte, døre og vinduer og utallige andre detaljer, som vil få os til at spekulere på, om de konstruktioner, vi overvejer, er skalamodeller, og ikke billeder af ægte bygninger.

 

Bogen indeholder talrige referencefotografier, hvorfra forfatteren henter inspiration til at genskabe det slid og den skade, som tidens gang forårsager i bygninger, og hvordan det påvirker hvert af de materialer, der bruges i dem.

Format: 210x297mm
Antal sider: 192
Forfatter: Emmanuel Nouaillier
Sprog: Engelsk

 

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer